Waar ben ik mee bezig als schrijver-auteur

Update: Auteur Patrick Van Ouytsel - 2022
Nog mier veroaltsjes oitet stad, het vervolg op E poar veroaltsjes oitet stad, verschijnt op 09/12/2022 en de eerste signeersessie is op 17/12/2022, tussen 10.00u en 12.00u i/d Standaard boekhandel i/d Quellinstraat te 2000 A'pen.
Bibberen in't stad, Antwerpse spookverhalen,gaat op 1 December naar de corrector om na te kijken en verschijnt zeker nog in 2023. Het manuscript is klaar.
Wij waren zware jongens, een fictief verhaal in Antwerpen, over bendevorming, straat-criminaliteit en georganiseerde misdaad, daar schrijf ik aan momenteel.
Gruwelen in't stad, Antwerpse gruwel-verhalen die shockeren, daar schrijf ik aan momenteel.
Vikingr, Drakkars op de Seine, het vervolg op Drakkars op de Schelde, aan begonnen maar ligt even stil. Dit boek gaat over de eerste aanval van de Vikingen op Parijs in 845.
Mortis, een Teutoons moord-mysterie in het Reuzenhuis, aan begonnen maar ligt even stil en speelt zich af i/h Middeleeuwse Antwerpen van 1295.
Zot van't stad: Het laatste deel i/d trilogie van E poar veroaltsjes oitet stad en Nog mier veroaltsjes oitet stad, al serieus aan geschreven en vordert sterk
Jhynn Mythrall saga - deel 1 De ridders v/h gevleugelde paard - fantasie in de stijl van old skool LOTR en D&D, serieus aan geschreven maar even op halt.
Nestje 4, het laatste deel van de Kinderboekenreeks Nestje e ratteke uit de ruien is in voorbereiding

Patrick Auteur


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Waar ben ik mee bezig als schrijver-auteur

Verkoopprijs bepaald

De cover van Nog mier veroaltsjes oitet stad

Waar ben ik mee bezig als schrijver-auteur

Eerste Signeersessie Nog mier veroaltsjes oitet stad

Nog mier veroaltsjes oitet stad