Wat een review weer voor Drakkars op de Schelde

Wat een recensie van een grote meneer uit de levende geschiedenis en Viking re-enactment!
Enkele weken geleden is de historische fictie-roman van Patrick Van Ouytsel uitgebracht. Deze roman is getiteld ´Drakkars op de Schelde´ en gaat dan ook over een Deens dorp waarvan de krijgers richting onze contreien zullen trekken, via de Schelde, om het huidige Antwerpen te plunderen. In onze contreien zullen zij Frankische gezinnen tegen komen.
Ik ben deze roman met volle goesting beginnen lezen en was na enkele bladzijden al laaiend enthousiast Niet enkel zijn de verhaallijnen en verschillende personages boeiend geschreven, het verhaal leest ook vlot en aangenaam. Daar bovenop is Patrick er ook in geslaagd om interessante (rand)informatie van historische feiten te verweven in zijn roman, waardoor de lezer een leuke inkijk krijgt in hoe het leven er uit zag in de Vroege Middeleeuwen in het huidige Scandinavië en onze streek. Zowel voor diegenen die begeesterd zijn door dit onderwerp, als voor hen die hier een stuk minder mee bezig zijn of gekend mee zijn.
Al bij al, wat een aanrader!
Wij kenden Patrick al een tijdje, mede dankzij de gegidste wandeling ´Vikingen in Antwerpen´ via "Me Lou deur ´t stad". Wat een fantastische prestatie weer!
Sven van de Buerie

Patrick Auteur


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Wat een review weer voor Drakkars op de Schelde

Drakkars op de Schelde ligt in de bib in Zwijndrecht!

Drakkars op de Schelde ook te koop in Mechelen

Wat een review weer voor Drakkars op de Schelde

Drakkars op de Schelde ligt fysiek in de winkel

Vrijdag 23/04/2021 diverse keren hoor je mijn interview op radio expres