Drakkars op de Schelde coming soon

Beste,
binnenkort gaat mijn droom in vervulling met het uitgeven van mijn boek, een historische fictieroman ‘Drakkars op de Schelde’.
Ik wil jou graag als eerste informeren over de verschijning daarvan. Hiervoor wil de uitgever een eenmalige promotiemailing aan een selecte groep mensen sturen die mogelijk geïnteresseerd zijn. Je helpt mij hiermee het boek een vliegende start te geven.
Vanwege de spam-wetgeving ben ik verplicht expliciet toestemming aan je te vragen voor het versturen van de eenmalige mailing. Mocht je als eerste op de hoogte gebracht willen worden, wil je dan op deze e-mail reageren met:
Ja, ik geef toestemming voor gebruik van mijn e-mailadres voor het toezenden van een eenmalige promotiemailing over jouw boek. (en dit mail je naar patrick@meloudeurtstad.be)
Echt eenmalig!
De uitgever, genaamd Boekscout, heeft mij verzekerd dat je e-mailadres alleen gebruikt zal worden voor het verzenden van de promotiemailing van mijn boek. Je zult dus éénmalig een bericht van hen ontvangen. Deze afspraak hebben we ook vastgelegd in mijn contract.
Ik kijk erg uit naar de verschijning van 'Drakkars op de Schelde'!
Vriendelijke groeten,
Van Ouytsel, Patrick
Auteur en dialectgids stad A

Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Drakkars op de Schelde coming soon

Drakkars op de Schelde ligt in de bib in Zwijndrecht!

Drakkars op de Schelde ook te koop in Mechelen

Wat een review weer voor Drakkars op de Schelde

Drakkars op de Schelde ligt fysiek in de winkel

Vrijdag 23/04/2021 diverse keren hoor je mijn interview op radio expres